Dräger Alcotest 4000

Pieni ja helppokäyttöinen Dräger alkotesteri tarjoaa käyttäjälle nopean ja luotettavan analyysin mittaamalla alkoholi­pitoisuuden uloshengityksestä. Viranomais­laitteen ”pikkuveli”, joka on tällä hetkellä paras ja luotettavin alkotesteri markkinoilla.

Odotettu alkotesteri tuoteuutuus ennen­näkemättömässä hintaluokassa!

Alcotest 4000 on uusi alkotesteri (vanha malli (3820) on poistunut myynnistä) Drägeriltä, joka on maailman johtava alkoholimitta­laitteiden valmistaja. Alcotest 4000 on tarkoitettu niin yksityisille henkilöille kuin myös ammatti­käyttöön, ja se on hinta­luokassaan markkinoiden ainoa luotettava alkotesteri.

Helppo käyttää

Vain napinpainallus ja testeri on käyttövalmis. Puhallus suukappa­leeseen ja tulos esitetään välit­tömästi näytössä. Vain yksi käyttöpainike testerissä ja opastus suomeksi tekevät Dräger alkotesterit erittäin helppo­käyttöisiksi!

Alhainen virrankulutus

Alcotest 4000 toimii paristolla, jolla voidaan tehdä yli 1500 mittausta.

Erikoismuotoiltu suukappale

Suukappale on muotoiltu niin, ettei sitä voi asentaa väärin ja se on myös helppo vaihtaa. Suukappaleen muotoilussa on huomioitu hygieenisyys, jotta käyttäjän huulet eivät kosketa­testerikoteloa.

Käytännöllinen muotoilu

Alcotest 4000 toimitetaan käytän­nöllisessä suojapussissa, jossa on mukana käyttöohje, 2 suukappaletta ja rannehihna. Pienen kokonsa ansiosta Alcotest 4000 sopii hyvin vaikka rintataskuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta alkotes­terin käyttö on yhtä helppoa oikea- ja vasenkätisille käyttäjille.

Tutustu Dräger Alkotesterien esitteeseen tästä linkistä!